وجود گاز آرگون در فضای میان دو جداره و شیشه، یکی از عوامل تاثیرگذار در عایق حرارتی شیشه های دو جداره می باشد. آرگون یک گاز بی رنگ، بی بو و غیر سمی است که دارای خاصیت عایق حرارتی بالا می باشد. بنابراین، استفاده از آرگون به جای هوا در فضای میان دو جداره و شیشه، می تواند عملکرد عایق حرارتی را بهبود بخشد.

امروزه بدلیل استفاده بیشتر پنجره دو جداره UPVC و شیشه دو جداره و همچنین پیشرفت تکنولوژی در این صنعت، آگاهی از چگونگی تشخیص وجود گاز آرگون در شیشه دو جداره مهم و ضروری می باشد. در این مقاله به شما کمک میکنیم تا متوجه شوید گاز آرگون در شیشه دو جداره وجود دارد یا خیر.

روش های تشخیص وجود یا عدم وجود گاز آرگون در شیشه های دو جداره

تشخیص وجود گاز آرگون در شیشه های دو جداره، باعث میشود میزان کیفیت شیشه در پنجره دو جداره خود را بهتر بررسی کنید، چرا که یکی از عوامل بسیار مهم برای بالا بردن کیفیت و کارایی این نوع شیشه ها، نوع گازی است که در فاصله میان دو شیشه تزریق می شود. آرگون، یکی از گازهایی است که در عایق بودن این نوع پنجره ها تاثیر بسزایی دارد. ما در ادامه روش های تشخیص وجود یا عدم وجود گاز آرگون در میان دوجداره این شیشه  ها را مورد بررسی قرار می دهیم.

* تست انتشار حرارت: معمولاً گاز آرگون حرارت را به خوبی انتشار می دهد. شیشه دو جداره را به آرامی گرم کنید و سپس با استفاده از دست خود، دمای روی شیشه را تغییر دهید. اگر شیشه دو جداره باعث انتقال حرارت به دست شما شد، احتمالاً درون آن گاز آرگون وجود دارد.

* تست کاهش فشار: با استفاده از دستگاه مناسب، فشار داخل شیشه دو جداره را کاهش دهید. اگر فشار درون شیشه کاهش پیدا کند و سپس به طور آهسته افزایش یابد، این نشان دهنده وجود گاز آرگون است. زیرا آرگون به دلیل ویژگی های فیزیکی خود به طور طبیعی از شیشه عبور می کند.

* آزمایش نور مرئی: گاز آرگون در شرایط عادی بی رنگ است. با تاباندن اشعه ی نور مرئی به شیشه دو جداره، اگر رنگ آبی آرگون دیده شود، نشانگر وجود آرگون می باشد.

 

شیشه های دو جداره با وجود آرگون چه مزایایی دارند؟

وجود گاز آرگون در شیشه دو جداره دارای مزیت های زیادی می باشد. در ادامه به برخی از این مزایا اشاره می کنیم:

* بهبود عملکرد عایق حرارتی: گاز آرگون دارای خاصیت عایق حرارتی بالایی می باشد. با استفاده از آرگون به جای هوا در فضای میان دو جداره، انتقال حرارت از یک سمت به سمت دیگر کاهش می یابد. این به معنای کاهش تلفات حرارتی از داخل به بیرون در زمستان و کاهش نفوذ گرما از بیرون به داخل در تابستان می باشد و از طرفی موجب بهینه سازی انرژی در ساختمان می شود و می تواند هزینه های گرمایش و سرمایش را کاهش دهد.

* بهبود عملکرد عایق صوتی: وجود گاز آرگون در فضای میان دو جداره، باعث کاهش انتقال صوت از بیرون به داخل و بالعکس می شود. این بهبود در عایق صوت می تواند صداهای خارجی را کاهش داده و راحتی و آرامش در داخل ساختمان را افزایش دهد.

* کاهش تشکیل ترک و بخار: گاز آرگون در فضای بین دو جداره، باعث کاهش تشکیل ترک ها در شیشه می شود. همچنین، به علت کاهش تبخیر آب در فضای میان دو جداره، احتمال تشکیل بخار آب و انتقال رطوبت به داخل کاهش می یابد.

جمع بندی

شیشه دو جداره با وجود پیشرفت های صنعت پنجره UPVC و شیشه دو جداره، به یکی از محصولات پرمصرف در صنعت ساختمان تبدیل شده است. از آنجا که گازی که در فضای میان دو جداره تزریق می شود، نقش بسیار مهمی در کیفیت و عملکرد این نوع شیشه دارد، تشخیص وجود گاز آرگون در میان دو جداره از اهمیت ویژه ای برخوردار است. روش های مختلفی برای تشخیص وجود این گاز وجود دارد، با این حال، برای تشخیص دقیق تر وجود گاز آرگون در شیشه پنجره دو جداره، بهتر است از تجهیزات آزمایشگاهی و فناوری های مناسب استفاده شود و یا آن را از فروشگاه های معتبر تهیه نمایید. برای تهیه پنجره دو جداره در مشهد، می توانید از همکاران ما در مجموعه الوتات مشاوره و راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.

 

گاز آرگون نوعی گاز است که از آن برای پر کردن فضای دو شیشه در پنجره دو جداره استفاده می شود.
اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید